Een toekomstbestendig manifest

Is uw onderneming al geruime tijd in bedrijf, maar heeft u soms niet meer helder waar uw bedrijf nu eigenlijk écht voor staat? Heeft u al een helder beeld van hoe de toekomst van uw branche eruit gaat zien, maar is het nog niet helemaal duidelijk welke rol uw bedrijf hierin gaat spelen? Een toekomstbestendig manifest is in elk geval een begin om duidelijkheid te verkrijgen.

Bent u bezig om een nieuw bedrijf op te starten? U houdt zich uiteraard bezig met zaken als uw ondernemingsplan, de financiering en andere noodzakelijke onderdelen van uw startup. Maar heeft u al een goede richting gevonden wat betreft uw positionering, missie en visie? Ook hierbij kan een degelijk manifest duidelijkheid verschaffen.

Manifest opstellen met de hulp van JustGrant

Het opstellen van een manifest betekent eigenlijk dat u uw visie, missie en strategie van uw bedrijf bepaalt.

  • Uw missie bevestigt het bestaansrecht van uw bedrijf, gezien de visie op de toekomst.
  • De visie geeft uw organisatie een inspirerend toekomstbeeld van de wereld waarin u opereert.
  • Op basis van de missie en visie wordt een strategie bepaald. De strategie geeft weer hoe u de beschikbare middelen gaat inzetten om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Grant Davidson is ook in te huren als Strategy Consultant

Wat zou JustGrant voor u kunnen betekenen?

Na het nauwlettend inleven in uw bedrijfsdoelstellingen en de navenante behoefte, kan Grant een aanpak voorleggen waarmee u hier aan gaat voldoen.

Dit behelst het creëren van een gerichte visie vanuit het hart van uw onderneming, het formuleren van een concurrerende en realiseerbare strategie die vervolgens vertaald wordt in een stappenplan voor zowel de korte als lange termijn.

Hiervoor zal Grant de voorkeur geven aan gezamenlijke creatieve sessies waarin u en uw medewerkers gestimuleerd worden om in toekomstige scenario's te denken en deze tegen het licht van uw huidige organisatie en de concurrenten te houden. Het is dan de uitdaging om de scenario's helder te formuleren zodat uw bedrijf de richting krijgt om de toekomst vol energie tegemoet te gaan.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Visie op de keuken Met de komst van intelligente technologie in het alledaagse huis moet een producent van huishoudelijk keukenapparatuur eens na gaan den... Lees meer Van de concurrent weg scheren! Met meer dan 70 jaar winstmaken en groei, de scheerapparaten van Philips hebben de toon aangegeven in de electrisch ... Lees meer
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justgrant.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg