Stelt uw bedrijf 'de mens' centraal?

Staan de werkelijke behoeftes van uw klanten als bakens voor uw ontwikkelingen, uw diensten, en uw communicatie? En net zo belangrijk, waarom zou uw organisatie u volgen of in uw bedrijfsdoelstellingen geloven?

De zakenwereld wordt complexer, veranderingen volgen elkaar sneller op, en we zien steeds meer dat gevestigde handelsmodellen opgeschud en uitgedaagd worden en nieuwe concurrenten ontstaan uit totaal onverwachte hoeken. Klanten zijn door online toegang tot informatie veel beter geïnformeerd, mondiger, en kritisch in hun verwachtingen om bediend te worden.

De diensten die Just Grant aanbiedt zijn gericht op het helpen van u en uw organisatie om op deze fenomenen alert te zijn en er veerkrachtig op te anticiperen. Just Grant put niet alleen uit 35 jaar persoonlijk ervaring maar ook uit een rijk van praktische toepassingen beproefd op wereld niveau.

Met ‘Design Thinking’ als filosofie, neemt business consultant Grant Davidson u en uw bedrijf op een nieuwsgierig en opbouwend zoektocht naar de authentieke en onderscheidende vermogen van uw producten, diensten en de relevantie voor uw klanten.

Creative Strategies

Creëer verrassende wendingen aan uw concurrentiepositie, uw doelstellingen, en de strategie die de kracht van uw organisatie ontketend. Lees meer...

Innovative Edge

Ontdek de innovatieve mindset van uw organisatie, en daag de gevestigde waardemodellen uit om in alle facetten van uw onderneming de vernieuwing na te streven. Lees meer...

Inspired Coaching

Maak gebruik van een onpartijdig ervaringsdeskundige puur als persoonlijke buddy, of als volledig geëngageerde veranderings-coach. Lees meer...

Creative Strategies Lees meer

Visie & Strategie

Heeft u een helder idee over hoe de wereld waarin u opereert eruit gaat zien in de toekomst, en wilt u vaststellen wat uw rol hierin gaat worden?

Wilt u een positie kiezen die tegen de toekomstige ontwikkelingen in uw branche is opgewassen?

Wilt u een richting bepalen voor uw onderneming, zodat alle medewerkers en partners bijdragen aan het bereiken van de gestelde doelen?

Innovative Edge Lees meer

Innovatie & organisatie

Hoe zorgt u dat uw concurrentiepositie versterkt wordt?

Heeft u voldoende ruimte gecreëerd om innovatie te plegen en onderscheidend vermogen op te bouwen?

Is uw organisatie opgesteld om de toekomstige ontwikkelingen aan te kunnen?

Inspired Coaching Lees meer

Executive Coaching & Mentoring

Heeft u weleens behoefte om uw persoonlijke ontwikkelen met een ervaringsdeskundige aan de tand te voelen ?

Bent u klaar voor een volgende stap in uw persoonlijke effectiviteit, en stelt u discrete ondersteuning van een oefenmeester op prijs ?

Ziet u de noodzaak om een gewaardeerde directie medewerker hulp te bieden bij het vebeteren van hun persoonlijke invloed ?

Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justgrant.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg