Executive coaching

Bent u als ondernemer of leidinggevende nog steeds op uw scherpst gezien de gestelde bedrijfsdoelstellingen? Bent u wellicht toe aan een effectieve persoonlijke ontwikkeling met de toekomstplannen van uw bedrijf in het achterhoofd? Als ondernemer of leidinggevende loont het zich om regelmatig uw handelen, competenties en communicatie tegen het licht te houden en met een kritische blik te bekijken. Zijn er verbeteringen mogelijk? 

Ook uw team, de mensen die actiegericht te werk gaan om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken, moeten voldoende uitgerust zijn met kennis, ambitie en competenties om hun werkzaamheden effectief te kunnen uitvoeren. Elk mens is uniek en de capaciteit om veranderingen te accepteren en adopteren verschilt dan ook per individu. Het is dus mogelijk dat een of meerdere teamleden tijdelijk executive coaching nodig hebben om een optimale persoonlijke effectiviteit te bereiken.

Wat zou JustGrant coaching voor u kunnen betekenen?

Over de laatste vijftien jaar heeft Grant voor tal van Top Potentials en High Potentials als executive coach gefunctioneerd. Vaak als resultaat van gestructureerde development centers maar ook op aanvraag van individuen heeft Grant veel ervaring opgedaan in het discreet begeleiden van zakelijke professionals met als doel het versterken van hun persoonlijke invloed en effectiviteit.

Aan de hand van een executive coaching agreement die is afgestemd op de doelstelling van het individu, gaat Grant een begeleidingstraject in. Hierin staat de mens centraal en wordt de aandacht gericht op motivatie, keuzes maken en invloedssfeer: wat is de invloed van de mens op zijn omgeving en andersom en hoe kan deze invloed optimaal worden benut om (bedrijfs)doelen te bereiken.

Grant stelt zijn ervaring en kunde ter beschikking om mensen te activeren, de geluksfactor te verhogen en uiteindelijk het bedrijf van het juiste elan te voorzien. Dit middels een executive coaching traject dat is gebaseerd op respect voor het individu, op humane waarden en op professionele bescheidenheid van de coach.

Neem vrijblijvend contact op met Grant Davidson voor de mogelijkheden.

Naast executive coaching kunt u Grant ook inhuren als business consultant

Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justgrant.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg