Wie is Grant ?

Grant is een breed georiënteerd executive leider met meer dan 30 jaar ervaring in het aanstuwen van business groei door Design en Marketing.

Als strategy consultant is hij uitstekend in het ontwikkelen van verrassende strategieën en ideeën, cross-functionele teamwerk, en actieve toepassing van totale oplossingen voor business groei.

Tevens door ervaring rijker wordt Grant vaak gevraagd om als coach individuen te ondersteunen in hun doel om persoonlijk invloed en effectiviteit tot een nieuw niveau te brengen.

Soms is een onpartijdig professionele ondersteuning wenselijk

In de commerciële wereld vandaag en in de toekomst zijn de disciplines van Design en Marketing essentieel om de differentiatie te vinden die waarde creëert en markt aandeel vergroot en tegelijkertijd de nodige stroomlijning voorziet om productieprocessen zo efficiënt mogelijk te maken, en operationele kosten laag te houden.

Innovatie en verandering gaan hand in hand. Soms hebben belangrijke collega’s tijdelijke ondersteuning nodig om deze veranderingen aan boord te nemen om vervolgens met vernieuwde kracht de business doelstellingen te vertegenwoordigen.

Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justgrant.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg